Mintjens Furniture (18)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

De unieke meubels van Mintjens Furniture

Mintjens Furniture, gevestigd in België, biedt een collectie van diverse producten van eikenhout. Het proces begint bij de designers. Zij werken ideeën uit tot technische tekeningen. Vervolgens kunnen de meubelmakers hiermee aan de slag. Het bedrijf denkt niet in problemen, maar in oplossingen en wil graag dat de relatie met de klant op nummer 1 staat. Ben jij nog op zoek naar een uniek meubelstuk van eikenhout? Bekijk bij Zitmaxx wonen het assortiment van Mintjens Furniture.

Rekening houden met het milieu

Alle meubelstukken zijn 100% duurzaam. Mintjens Furniture houdt altijd rekening met het milieu en vindt het behoud van de natuur erg belangrijk. Het eikenhout waarvan alle meubelstukken worden gemaakt wordt zorgvuldig uitgekozen. De bomen die het bedrijf gebuikt komen allemaal uit duurzame bossen die met zorg worden onderhouden. De andere producten die nodig zijn voor de meubels voldoen ook allemaal aan de duurzame eisen. Bij het maken van de meubels wordt er natuurlijk ook nog een heel proces afgewerkt. Alles tijdens dit proces verloopt met hernieuwbare energie. De meubelstukken worden voor het grootste deel in België gemaakt en verder in andere landen binnen de EU waar er goede arbeidsomstandigheden zijn.

Passie voor hout en inrichting

De medewerkers van Mintjens Furniture hebben allemaal passie voor hout en inrichting. Zij werken elke dag weer met veel precisie aan het produceren van de perfecte meubels van eikenhout. Voordat een meubel wordt afgeleverd komt deze langs verschillende medewerkers. Het is belangrijk dat het meubelstuk uiteindelijk voldoet aan de beste kwaliteit. Verder is elk meubelstuk uniek. Dit doordat eikenhout altijd een andere structuur heeft met nerven op andere plekken.

Unieke collectie

De collectie bestaat dus uit allemaal verschillende meubelstukken. Deze zijn door het eikenhout nooit hetzelfde. Je haalt met het aanschaffen van een Mintjens Furniture dus echt vakwerk in jouw woning. Kijk bijvoorbeeld eens naar de hangende dressoirs. Met deze dressoirs creëer je makkelijk en op een stijlvolle manier extra bergruimte. Verder biedt Zitmaxx Wonen ook andere kasten en tafels aan. Kom dus langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar en kies jouw unieke meubelstuk van eikenhout uit.

Terug naar boven