Meubelfabriek de Toekomst

Merklogo

Meubelfabriek de Toekomst is in 1955 opgericht als familiebedrijf. Wij hebben ons toegelegd in het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen, in de houtindustrie.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Wie vind het nou niet belangrijk om lekker te kunnen ontspannen thuis? Lekker relaxen na een harde dag werken of gewoon de hele dag lekker kunnen zitten op jouw vrije dag. Wellicht ben jij gepensioneerd en zoek je de ideale stoel om ‘s ochtends lekker de krant in te kunnen te lezen. Voor het ultieme zitcomfort biedt Meubelfabriek de Toekomst de perfect oplossing. Ze hebben heerlijke relaxfauteuils die op maat gemaakt worden. Zo is er zeker voor iedereen de perfect relaxstoel. Kom jij deze stoelen ook uittesten bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar?

Meubelfabriek de Toekomst biedt al ruim 60 jaar meubels aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van relaxfauteuils. Door de kennis van hun medewerkers op de verschillende afdelingen komen er telkens weer nieuwe ideeën en verbeteringen tot stand. Ook luistert de organisatie goed naar de verwachtingen van de klanten. Zo worden alle relaxfauteuils aangepast op de wensen van de klant. Jij als klant kunt dus alles helemaal zelf uitkiezen. Kies zelf de stof, leersoort, kleur, stoelpoot en verschillende opties.

Om de relaxfauteuil helemaal op de wensen van klanten aan te passen zijn er bij elke stoel diverse opties waaruit je kunt kiezen. Allereerst kan er gekozen worden uit verschillende zitdieptes en zithoogtes. Je kunt kiezen voor een handmatig of elektrisch relaxsysteem. Het is maar net hoe luxe jij jouw stoel wilt maken. De relaxfauteuil kan helemaal naar achter en bij sommige stoelen is er ook nog een voetensteun aanwezig. Ook is er bij sommige fauteuils een topswing mogelijk, deze optie is ideaal om liggend toch nog tv te kunnen kijken of een boekje te kunnen lezen. Wanneer de stoel helemaal in de ligstand staat kun je het hoofdkussen omhoog bewegen, zodat je hoofd een stukje hoger ligt.

Wanneer je lichamelijke klachten krijgt, kunnen de relaxstoelen van Meubelfabriek de Toekomst ook erg fijn zijn. Je kunt in dit geval bijvoorbeeld kiezen voor een sta-ophulp. Je kunt dan met behulp van een afstandsbediening de stoel omhoog bewegen. Zo ga je zelf automatisch mee omhoog en kun je makkelijk opstaan uit de stoel. Ook is er een lendensteun met pomp voor extra ondersteuning in de rug. Je kunt dan zelf het rugkussen opblazen naar de gewenste dikte. Om te zorgen dat de relaxfauteuil precies bij jouw lichaam past ben je altijd welkom om even langs te komen bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Wij helpen je graag om de perfecte relaxstoel te vinden, zodat jij optimaal kunt ontspannen.