Gezellig naar de meubelboulevard

Een meubelboulevard niet alleen met de feestdagen

Het is bijna een traditie aan het worden in ons land. Op tweede paasdag en op tweede pinksterdag gaan we massaal naar de meubelboulevard. Het is niet zo dat opeens iedereen op die dagen een nieuw interieur nodig heeft, maar het is wel een feit dat het een uitstapje is waar men met het hele gezin van kan genieten. Veel meubelboulevards moeten het dan ook vooral hebben van deze feestdagen. Zitmaxx Wonen is een leverancier van meubelen op een woonboulevard waarbij je niet hoeft te wachten op een actie of een feestdag; je vindt daar het hele jaar door leuke aanbiedingen.

Weet wat je kan verwachten

Het is uiteraard zo dat de winkeliers op een meubelboulevard alle zeilen bij zetten om de klanten goed te bedienen op een dergelijke feestdag. Wanneer men echter met een veelvoud van het normale aantal klanten op één dag naar de meubelzaak gaat is het te verwachten dat het personeel niet alle tijd heeft en doorgaans ook niet in overvloed beschikbaar is. Door je in te lezen op de website van Zitmaxx Wonen en je vragen op te schrijven heb je een ontspannen bezoekje aan de winkel voor de boeg en kan je volop genieten van alle leuke extraatjes.

Windowshoppen voor gezinnen

Wanneer je geen geld hebt voor een nieuw interieur of wanneer je pas later tot aanschaf wil overgaan is window shoppen een goede bezigheid op de meubelboulevard. Je kijkt naar de nieuwste woontrends en daarnaast proef je wat van de sfeer in de winkels. Je kan aan de hand van wat je hebt gezien thuis verder bepalen wat er gekocht gaat worden voordat je terug gaat naar de winkels toe. De winkels van Zitmaxx Wonen zijn zo ingericht dat het er altijd een feestdag is, ongeacht het tijdstip waarop jij erheen gaat.