Lumisky

Merklogo

Lumisky is een jong bedrijf uit Marseille gespecialiseerd in sfeerverlichting, meubelen en plantenbakken. Wij raken geïnspireerd door de zee en milde temperaturen.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Wauw, de verlichting van Lumisky is werkelijk een lust voor het oog. Dit Franse kwaliteitsmerk komt van oorsprong uit Marseille en dat zie je duidelijk terugkomen in hun assortiment. Geïnspireerd door de prachtige omgeving van de Provence-Alpes-Côte d'Azur, majestueuze zeegezichten en mediterrane temperaturen, heeft Lumisky een tijdloze verlichtingsdimensie gestalte gegeven. Een bijzonder veelzijdig assortiment designlampen, trendy decoratiestukken en zelfs verlicht meubilair voor zowel binnen als buiten. Ontdek het zelf bij Zitmaxx Wonen, bezoek onze winkel in Ter Aar of surf op onze site naar de nieuwe inspirerende collectie ‘Made in EU’.

De Lumisky lampen zijn niet alleen van een zeer sterke en robuuste kwaliteit, maar hebben hierbij een uitstraling met een hoofdletter U. Stuk voor stuk ongeëvenaarde eyecatchers. Neem bijvoorbeeld kubuslamp Carry LED Multicolor. Gemaakt van UV bestendig polyethyleen is deze lamp bestand tegen alle temperatuurinvloeden. Doordat de kubuslamp op een batterij werkt kun je hem overal plaatsen en met de afstandsbediening bepaal je zelf de lichtkleur. Je kunt er zelfs op zitten. Deze gecombineerde eigenschap kom je veel vaker in het aanbod tegen. Zo is de Vaaslamp Lobby W70 niet alleen een prachtige designlamp maar tegelijkertijd een vaas om een plant in te plaatsen. Geweldig toch?

Je creëert de ultieme verlichtingssfeer als je ook het meubilair van Lumisky toevoegt aan je interieur of buiteninrichting. Met Zitbank Bench Party weten je gasten niet wat ze overkomt. Deze lichtgevende bank werkt eveneens op LED lampen en batterij en met de afstandsbediening stel je eenvoudig jouw gewenste bankkleur in. Zet er een Bartafel Bar Party van Lumisky bij en jouw feest kan beginnen. Vooral wanneer je je gasten een glaasje bubbels serveert uit Champagnebucket Zingy. Deze waterdichte koeler kun je ook in iedere gewenste lichtkleur instellen en zorgt ervoor dat je gasten een magische avond beleven.

Recent door jou bekeken