Louis de Poortere

Merklogo

Bij Louis de Poortere vindt u kamerbreed tapijt, karpetten, traplopers en zelfs op maat gemaakte tapijten. Onze passie is u een “Home Sweet Home” ervaring te kunnen bieden.

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Louis de Poortere geldt internationaal als innovatief tapijtspecialist. Met hoofdkantoor in Kortrijk, het centrum van de Vlaamse tapijtindustrie, voorziet het bedrijf iedere woonstijl van prachtige en kwalitatief hoogstaande vloerkleden. Het machinepark is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen en biedt wereldwijd een enorme diversiteit aan oogstrelende tapijtcollecties. Juist om deze redenen heeft Zitmaxx Wonen deze kwaliteitsvloerkleden aan het assortiment toegevoegd.

Vandaag de dag zijn vloerkleden met patchwork design en vintage uitstraling helemaal je van het. Dat is ook Louis de Poortere niet ontgaan. Sterker nog, haast nergens vind je zoveel diverse varianten vintage vloerkleden van katoenchenille als bij deze tapijtontwerper. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustig patchwork vloerkleed in dezelfde kleurtinten, of van een patchwork design met bonte kleurcombinaties houdt, bij Zitmaxx Wonen slaag je gegarandeerd. Ook voor vintage patchwork met verschillende patronen en kleurschakeringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Als ware kenner van diverse interieursmaken weet de vloerkleedspecialist telkens weer te vernieuwen in de diverse vloerkleedcollecties. De tapijtpionier is trendsetter op gebied van vloerkleden en heeft daarom voor iedere stijl een uitgebreide collectie ontworpen. Zo bestaat de Mad Men collectie uit drie verschillende designs: de Sky Scraper, Jacobs Ladder en Griff Design. Al deze designs hebben een unieke vormgeving en sociale betekenis, variërend van strakke vierkanten en lijnen, lichte ladderpatronen en totale wanorde. Andere schitterende vloerkleedcollecties zijn onder andere de BoBohemian en Fading World.

Om de Louis de Poortere-stijl nog sterker in je interieur aanwezig te laten zijn, biedt Zitmaxx Wonen een ruime keuze aan poefs en sierkussens. Maak de unieke look helemaal af met een poef die bestaat uit een houten frame en voorzien is van schuim. De diverse kleurmogelijkheden zijn gemaakt van wol met katoenchenille en geven je woninginrichting net dat beetje extra. Ook de bijpassende sierkussens zijn een verlengstuk van je vloerkleed en daarbij allemaal voorzien van bijzonder decoratieve patronen.