Livingfurn

Merklogo

Livingfurn is al sinds 1998 groothandel op het gebied van meubelen voor binnen en buiten. Een groeiend bedrijf dat gedreven wordt door enthousiasme en passie voor het product.

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Livingfurn heeft al sinds 1998 een passie voor handgemaakte teakmeubelen en dat zie je overal in terug. Gedreven door enthousiasme maakt dit merk prachtige meubelen van teak en andere materialen. Voor zowel binnen als buiten. Bij Zitmaxx Wonen kun je hiervoor uitstekend terecht. Je vindt bij ons een ruime keuze aan zitmeubelen, tafels en kasten. Daarnaast ontbreekt ook de tuincollectie niet aan ons assortiment en datzelfde geldt voor bijpassende accessoires. Op onze site kun je je keuze eenvoudig filteren zodat je precies de meubels vindt die bij je interieur passen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

Binnen elke meubelsoort ontdek je bij Zitmaxx Wonen een ruime keuze van Livingfurn. Zo kun je voor zitmeubelen alleen al kiezen uit eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken. Datzelfde geldt voor ons assortiment tafels. Naast eettafels, salontafels en hoektafels hebben we ook bartafels, bijzettafels en zelfs bureaus in huis. Heb je al een tafelpoot of een tafelblad maar wil je deze compleet maken? Dan kun je tevens voor losse Livingfurn tafelpoten en tafelbladen te kust en te keur. Verder ontbreekt eveneens een ruim keuzearsenaal aan kasten niet aan ons assortiment.

Ook voor tuinmeubelen van Livingfurn kun je bij Zitmaxx Wonen je hart ophalen. Denk hierbij aan tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken in een breed scala aan uitvoeringen. Hiermee creëer je ook buiten een fraaie sfeerbeleving waar je jarenlang plezier van beleeft. Om je interieur zowel binnen als buiten van een finishing touch te voorzien, kun je bovendien kiezen uit tal van accessoires. De spiegels, beelden, vloerkleden en wandpanelen vormen stuk voor stuk een ware eyecatcher in je interieur. Datzelfde geldt voor de trays, schalen en andere accessoires die naast de mooie uitstraling ook zeer functioneel zijn.