LABEL51

Merklogo

LABEL51 is ontstaan uit passie voor meubelen, interieur design en gezelligheid in huis. Met onze producten kun je je eigen identiteit in je interieur aanbrengen.

filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

LABEL51 is een Nederlandse ontwerper van unieke meubels, decoratie en verlichting. Deze producten zijn allen geschikt voor een verscheidenheid aan inrichtingen, van industrieel tot design en van modern tot landelijk. Wat alle producten gemeen hebben is dat ze eigentijds, uniek en authentiek zijn en dus echt zullen opvallen in je woning. En dat is ook zeker de bedoeling, want de producten van LABEL51 worden ontworpen in Nederland door een team van designers en vormgevers. Je inrichting is niet compleet zonder een product van deze spannende en vooruitstrevende ontwerper. Ben je niet bang om buiten de lijntjes te kleuren? Dan vind je bij LABEL51 ongetwijfeld een product dat jouw inrichting tot leven brengt.

Bij LABEL51 kun je terecht voor meubelen, verlichting en decoratie en deze worden onderverdeeld in een aantal stijlen en series. Tussen het assortiment lampen, bijvoorbeeld, kun je exemplaren vinden die passen in een klassiek, modern of industrieel interieur waardoor de collectie veelzijdig en gewaagd kan worden genoemd. De meubelen worden geïnspireerd door verschillende designs zoals vintage en modern, maar ook door steden zoals Parma, Bergen en Glasgow. De decoratie is eveneens eigenzinnig en uitermate geschikt om je inrichting verder mee aan te kleden en interessanter te maken. Door de verschillende producten en stijlen met elkaar te combineren kun je een unieke en stoere inrichting creëren die verre van saai en eenzijdig is.

Durf je het aan om de unieke en authentieke producten van LABEL51 toe te voegen aan jouw interieur? Bij ons vind je een breed assortiment stoere lampen, vintage tafels, houten boekenkasten en interessante decoraties ontworpen door het team van LABEL51. Blaas een saaie inrichting weer nieuw leven in, voeg romantiek toe aan je slaapkamer of creëer een stoere en interessante kinderkamer met één of meer artikelen uit onze collectie.