La Siesta (167)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 4

Zelfontworpen LA SIESTA hangmatten: sfeervol ontspannen

Met de LA SIESTA hangmatten van Zitmaxx Wonen verzeker je jezelf van de ultieme ontspanningsmomenten in een sfeervolle ambiance. Dit merk werd in 1991 opgericht door Dorothee en Alexander Grisar. Hun missie? Een stukje levensvreugde uit Latijns-Amerika naar Duitsland brengen. Inmiddels levert het bedrijf aan klanten over de hele wereld vanuit het Duitse Jugenheim en Miami, Amerika. De zelfontworpen hangproducten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en afmetingen. Bij ons kun je terecht voor een ruime keuze aan deze producten die je simpelweg gelukkig maken. Kortom, je slaagt hier gegarandeerd in je zoektocht naar het ideale moment van rust.

LA SIESTA hangmatten, hangstoelen en kinderhangnesten

Of je nu van groen, oranje of andere felle kleuren houdt: de LA SIESTA hangmatten zijn bij Zitmaxx Wonen in alle denkbare kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar. Datzelfde is het geval voor als je van rustige kleurtinten houdt zoals bruin of beige. Ook de keuze in hangproductsoorten is talrijk. Zo kun je niet alleen bij ons terecht voor zelfontworpen hangmatten maar ook voor hangstoelen. Ook bij de hangstoelen kun je te kust en te keur aan diverse kleuren en uitvoeringen. Datzelfde geldt voor de kinderhangnesten van LA SIESTA.

Verschillende afmetingen en losse standaarden

Naast de keuze in kleuren, kleurcombinaties en hangproductsoorten, kun je bij Zitmaxx Wonen ook kiezen voor verschillende afmetingen van de LA SIESTA hangmatten. Op onze site filter je eenvoudig je gewenste afmeting. Voor het optimale gemak kun je bovendien bij ons terecht voor losse standaarden. Zo weet je zeker dat je hangmat, hangstoel en kinderhangnest perfect hangt en hoef je niet op zoek naar bevestigingspunten in je tuin. Uiteraard bieden we je ook een breed keuzearsenaal aan combinaties, waarin je bijvoorbeeld een hangmat of hangstoel gecombineerd kunt aanschaffen met een standaard. Aan jou de keus.

Terug naar boven