Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Deze massief eiken houten kloostertafel is leverbaar in diverse afmetingen. Bij deze luxe kloostertafel kan je kiezen om op de uiteinden van het blad metalen stukje stukjes in het blad te laten maken. Deze optie kan je aanklikken bij het tabblad "extra opties". De poten vallen 38 cm naar binnen (gemeten vanaf buitenkant blad tot binnenkant poot).

Aanvullende Informatie - Kloostertafel Veluwe I

Merk Scandi
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Hoogte 77 cm
Hoogte onderkant blad 72 cm
Dikte blad 6 cm
Dikte poot 19 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 9 juli 2016 stelde Betty Heeren de vraag:

Is deze tafel behandeld tegen vlekken van o.a. vetten en etensresten......? Zo niet , waarmee kunnen we dit dan wel doen? Vriendelijke groetjes Betty

Antwoord van Zitmaxx: Beste Betty, de kloostertafel Veluwe is in meerdere afwerkingen leverbaar. Je kan de kloostertafel Veluwe met lak of olie laten afwerken. In jullie geval is lak het beste die zorgt ervoor dat er niet makkelijk vetten of etensresten in het hout kunnen trekken.
Op 31 augustus 2015 stelde Draijer de vraag:

Zijn het vijf seperate delen die met elkaar verbonden zijn?

De rand suggereert een dik blad, maar voelend aan de onderkant is dat niet zo, is dat eruit gefrased, omdat ik niet kan zien dat de rand erop geplakt is, hoe is het blad gemaakt, ik vind het prachtig en ben benieuwd?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Draijer, kloostertafel Veluwe bestaat uit vier losse delen die thuis bij je in de woonkamer worden gemonteerd (2 poten, tussen balk en het blad). Het tafelblad is opgedikt met een eiken rand die aan de onderkant van het blad er is opgezet.

2 Artikel(en)

Kloostertafel Veluwe I

In diverse afmetingen + kleuren
1.059,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kloostertafel Veluwe I elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kloostertafel Veluwe I. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen