De Ruby Fires keramische brander 4114B is het kleinste model van de beroemde branders. Deze brander is uitgevoerd in RVS met een zwarte poedercoating en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker en trechter. De keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd, zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De brander heeft een inhoud van 0,8 liter en geeft 2.000 Watt warmte. (brandingsduur van: 3-4 uur).

Aanvullende Informatie - Keramische Brander 4114B Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Kleur Zwart
Breedte 41 cm
Diepte 14 cm
Hoogte 8 cm
Levertijd 3-4 weken
Verzendkosten € 7,00

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Keramische Brander 4114B Ruby Fires

Vraag je laagste prijs!
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Keramische Brander 4114B Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Keramische Brander 4114B Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen