Kebe

(22920)
Sorteren op
Sorteren op

Deense kwaliteitsfauteuils van Kebe

Kebe stoelen zijn een begrip als het aankomt op kwaliteitsfauteuils voor een betaalbare prijs. Precies de eigenschappen die je ook bij Zitmaxx Wonen kunt verwachten. Een andere overeenkomst is de trendy en smaakvolle uitstraling die deze moderne relaxstoelen hebben. De Deense designers hebben zich toegelegd op maximaal zitcomfort van de meest hoogstaande kwaliteit. Geen wonder dus, dat Zitmaxx Wonen deze relaxfauteuils aan het assortiment heeft toegevoegd. Eenmaal op deze stoelen gezeten en je wilt nooit meer anders. Sterker nog, wanneer je dit ultieme zitcomfort geprobeerd hebt zal je er maar met moeite weer uit kunnen komen.

Fauteuils voor jong en oud

Denk niet dat relaxfauteuils louter behoren bij het bereiken van een bepaalde leeftijd. Niets is namelijk minder waar. Zeker de Kebe fauteuils zijn er voor iedereen. Er is een ruime keuze aan kleuren, materialen en vormgeving. Deze kwaliteitsfauteuils zijn bijvoorbeeld in zowel diverse stofsoorten als rundleder en kunstleder verkrijgbaar. De kleurkeuze is hierbij geheel aan jou. Kies bijvoorbeeld voor de hippe fauteuil Dudu in feloranje of voor een klassieke grijskleurige variant in draaifauteuil Fernande. Opvallend bij al deze relaxstoelen is de trendy voet. Hierbij kun je kiezen uit chroom of matchroom in zowel draaivoetvariant als kruisvoetvariant.

De beste lichaamsondersteuning

Naast de fantastische uitstraling van deze fauteuils is ook het zitcomfort bijzonder hoogwaardig. De relaxfauteuils bieden een zeer goede ondersteuning aan je onderrug waardoor je pas echt tot rust komt. Het rug gedeelte is hierbij traploos verstelbaar. Ook kun je ervoor kiezen om een stoel aan te schaffen met ofwel een geïntegreerde voetensteun, dan wel een los voetgedeelte. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is hebben deze stoelen ook nog een instelbare hoofdknik. Wil je ook het zitcomfort van een Kebe stoel proberen? Kom dan naar onze showroom in Ter Aar. Geen zorgen, onze behulpzame interieuradviseurs maken je voorzichtig wakker mocht je per ongeluk in slaap vallen.