Kayoom
✓ Kayoom voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Kayoom
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 6

De tapijten van Kayoom: een tijdloos keuze voor je interieur

Kayoom zorgt voor een unieke look in huis De filosofie achter Kayoom is dat je naast een gezellig en comfortabele huis ook een schone, verzorgde look kunt hebben. Hun strakke producten geven je interieur een strak accent en daarmee valt het gelijk op. Ook weet Kayoo elegantie als geen ander te combineren met comfort. Hun tapijten en kleden zien er niet alleen voor het oog goed uit maar zijn ook heel knus en warm.

Ontwerpen die met hun tijd meegaan maar ook tijdloos zijn

Het ontwerpteam van Kayoom houdt de trends in de gaten maar kiest ook voor eenvoud en ambachtelijkheid. Zo combineert dit Duitse bedrijf oud vakmanschap met een innovatieve visie. Dat zie je terug in een grote verscheidenheid van ontwerpen die tegelijk ook aan de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf voldoen. Bij Zitmaxx hebben wij een ruim assortiment van Kayoom tapijten. Dat kunnen vloerkleden zijn met moderne patronen, maar ook meer traditionele modellen in opvallende kleurcombinaties.

Bestel je Kayoom tapijt bij Zitmaxx of kom langs in onze grote woonwinkel

Een vloerkleed van Kayoom bestel je eenvoudig online bij Zitmaxx. Onze bezorgers doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Ze helpen je daarnaast met het uitpakken en nemen in de meeste gevallen restafval mee. Ophalen kan natuurlijk ook in onze winkel in Ter Aar. Onze ervaren medewerkers laten je met plezier zien welke producten we verkopen en helpen je om de beste keuze te maken voor jouw interieur.
Terug naar boven