Tv-wandmeubel 7 Dover | BKS Meubelen

Tv-wandmeubel 7 Dover | BKS Meubelen
Gratis verzending
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Tv-wandmeubel 7 Dover | BKS Meubelen

Gratis verzending

Tv-wandmeubel Dover van het merk BKS meubelen is een complete wandmeubelset met haard. Het programma van Dover staat bekend om zijn strakke lijnen en ongekende mogelijkheden. Met het programma van Dover kun je eindeloos variëren. 

Je kunt kiezen uit diverse indelingen, drie verschillende fronten voor de deuren, drie verschillende kleuren poten, maatvoeringen en mooie spotjes in de boekenplanken. Je kunt een keuze maken voor een tip-on systeem, dit geldt voor alle laden en deuren. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur of lade met een zachte aanraking geopend kan worden. 

Tv-wandmeubel Dover is gemaakt van massief eikenhout. Dit is hout waar geen noesten in zitten. Het hout wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling. Dover is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Genoeg keuze om dit tv wandmeubel helemaal tot zijn recht te laten komen in jouw interieur. De meubelen zijn standaard licht afgerond. Dit heeft een groot voordeel voor kleine kinderen. Zij hoeven nooit meer hun hoofdje tegen de scherpe punten van het meubel te stoten. Tenslotte kun je een keuze maken voor geschraapte deuren en laden en voor groeven in het meubel. 

Met of zonder geschraapt bovenblad 
Dit is het handmatig met een schaaf bewerken van het bovenblad om het meubel een ambachtelijke uitstraling te geven 

Met of zonder gebruikssporen 
Dit is het aanbrengen van deukjes en beschadigingen (deze worden bij kleuren met een patine afwerking met patine geaccentueerd) 

Met of zonder geschraapte deuren/laden 
Dit is het handmatig met een schaaf bewerken van de deuren- en ladefronten om het een ambachtelijke uitstraling te geven. 

Tv-wandmeubel Dover is een meubel wat geheel zelf samengesteld kan worden. Echt alles is mogelijk bij Dover. Voor meer mogelijkheden en vragen nodigen wij je graag uit in de winkel! 

Dit wandmeubel bestaat uit: 
DT4C - Tv-dressoir - 240 x 42 x 30 cm 
DHK10 - Haardkast - 62 x 29 x 160 cm 
DB10 - Boekenplank - 132 x 25 x 4 cm 
DB10 - Boekenplank - 132 x 25 x 4 cm 
DV1E - Opbergmeubel - 30 x 29 x 150 cm

Productinformatie
Merk
BKS Meubelen
Breedte
313 cm
Diepte
42 cm
Hoogte
190 cm
Materiaal
Eiken, Hout
Garantie
10 jaar
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.
Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Tv-wandmeubel 7 Dover | BKS Meubelen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven