Industriële kasten

(416)

Industriële kasten voor elk interieur

Op zoek naar een stoere kast voor in jouw woning? Dan is het goed om te kijken tussen ons aanbod van industriële kasten. Deze kasten kun je in vrijwel elk interieur wel kwijt, door de materialen zijn de kasten makkelijk te combineren. Zitmaxx Wonen heeft diverse industriële kasten, je vind hier buffetkasten, boekenkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten en bergkasten.

Typische kenmerken

De industriële kasten van Zitmaxx Wonen zijn kenmerkend door de geleefde uitstraling. Deze uitstraling komt door de materialen die meestal worden gebruikt. Denk hierbij aan natuurlijke materialen, zoals ijzer, zwart metaal, oud warm hout en glas. Deze combinaties zorgen voor de industriële uitstraling. De kasten zien er verder strak uit en passen in vrijwel elk interieur.

De industriële trend

Een industrieel interieur is een grote trend van de laatste jaren. De stijl is erg universeel en makkelijk te integreren in elke woning. Dit omdat de meubels makkelijk te combineren zijn. Hierdoor hoef je niet meteen je hele woning aan te passen, maar kun je prima beginnen met het aanschaffen van alleen een industriële kast. Daarna kun je dit rustig gaan uitbreiden met bijvoorbeeld de accessoires. Vaak wordt er in dit interieur gebruik gemaakt van rustige kleuren, zoals wit, grijs, en zwart. Met een houten kast creëer je sfeer in je woning.

Collectie bij Zitmaxx Wonen

Met de industriële kasten van Zitmaxx wonen creëer je snel sfeer in je huis, door de geleefde uitstraling van de meubels. Er zijn kasten in allerlei verschillende maten, dus voor zowel grote als kleinere huizen is er altijd een geschikt meubelstuk. De kasten die je vind op onze website kunnen soms nog worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je soms kiezen voor verschillende maten of voor een la in plaats van een deur. Iedereen heeft toch wel een kast nodig om zijn spullen in op te bergen? Kom langs bij Zitmaxx wonen in Ter Aar en kies jouw perfecte industriële kast uit.