Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Bijzetkastje Steward Island-Westwood met één deur en één lade van het merk Richmond Interiors is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het model is leverbaar met alu of brons beslag. Tevens zijn doorgeschuurde randen voor een fraaie antieke uitstraling optioneel. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter.

Aanvullende Informatie - Bijzetkast Westwood | 6304 | Richmond

Merk Richmond Interiors
Garantie 3 jaar
Materiaal Eiken, Grenen, Hout, MDF
Soft-closing Ja
ladegeleiders Ja
Breedte 58 cm
Diepte 43 cm
Hoogte 66 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Leo Uljee stelde de vraag:

kunnen jullie de binnen maten van het kastje doorgeven en de breedte van het deurtje. Ik wil nl. kijken of mijn stereo er in past die 44 cm breed is, of hebben jullie deze ook in een open versie?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Leo, Bijzetkastje Steward Island-Westwood heeft een deurtje van 39 cm breed. Aan de binnenkant is het bijzetkastje 48 cm breed.

1 Artikel(en)

Bijzetkastje Steward Island-Westwood rechtsdraaiend 6304

Gratis verzending
In diverse uitvoeringen + kleuren
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bijzetkastje Steward Island-Westwood rechtsdraaiend 6304 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bijzetkastje Steward Island-Westwood rechtsdraaiend 6304. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen