Bergkasten

(236)
✓ Topkwaliteit voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie bergkasten ✓ Bezoek onze winkel of bestel online

Bergkasten

Bij Zitmaxx Wonen vind je meer dan 230 bergkasten in diverse afmetingen, stijlen, materialen en kleuren. Bergkasten, ook wel opbergkasten genoemd zorgen voor een bergruimte achter gesloten deuren waardoor alles netjes blijft voor het oog. Deze bergkasten bestaan uit een of meerdere elementen, met of zonder lades. Opgeruimd staat netjes!

Meubels

Het is mogelijk om van de bergkast ook bijpassende andere meubels te combineren in je woonkamer. Zo zie je vaak dat de eettafel, salontafel en dressoir uit hetzelfde meubelprogramma komen als de bergkast zelf. Wil je liever niet alles van een meubelprogramma dan zijn er juist ook veel andere meubels om met de bergkasten te laten matchen. In onze winkel in Ter Aar kun je je laten adviseren door een van onze specialisten en alle mogelijkheden bekijken.

Vind jouw ideale bergkast

Zitmaxx Wonen heeft een ruime keuze in bergkasten tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op onze website en vind jouw favoriete kast. Met de zoekopties aan de linkerkant stem je het aanbod af op jouw wensen. Voor meer informatie klik je door naar de productpagina, hier vind je extra informatie zoals de afmetingen, de breedte, diepte en hoogte van de bergkast. Bij Zitmaxx Wonen kun je terecht voor je complete interieur, op al onze meubelen geldt standaard de laagste prijs garantie.