Kast Milano 91 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Milano collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen en eveneens in het front zichtbare 5 cm dikke zijwanden. De fronten van de Milano serie vallen tussen de zijwanden en de bovenbladen. De romp en het bovenblad van deze prachtige designkast bestaan uit eiken smoked oak. De fronten zijn in mat lak wit.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Milano serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp op een unieke manier samen stellen. Daarnaast is het in de winkel mogelijk om een keuze te maken uit verschillende poten en grepen.

Aanvullende Informatie - Bergkast Milano

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Soft-closing Ja
ladegeleiders Ja
Breedte 121 cm
Diepte 42 cm
Hoogte 150 cm
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Kast Milano 91

1.147,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kast Milano 91 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kast Milano 91. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen