Vloerkleed Tribeca Blue is een onderdeel van de Mad Men collectie van Louis de Poortere. De Mad Men collectie bestaat uit drie verschillende designs namelijk, de "Sky Scraper", "Jacobs Ladder" en "Griff Design". Het Sky Scraper design heeft strakke lijnen en vierkanten. De vloerkleden van het Sky Scraper design zijn opvallend door hun felle en kleurvolle kleuren.

De vloerkleden van de Jacobs Ladder hebben een licht patroon wat een ladder voorstelt. De vloerkleden representeren de moeilijke klim op de sociale ladder. Het is de manier waarop de reclame industrie kijkt naar de samenleving: meer, beter, groter en rijker.

Het design van de Griff serie toont pijn en wanorde, de kloven en grote veranderingen, zoals gelijke rechten voor iedereen, Vietnam en Mei 68, maar ook van de creatieve energie van de action painting in de late jaren zestig.

De tapijten zijn geweven in een modieuze flatweave constructie en zijn vervolgens met de hand afgewerkt. Zo hebben de tapijten versterkte hoeken en een anti-sliplaag voor een perfecte pasvorm en is er een uitstekende keuze van maten beschikbaar binnen de Mad Men collectie.

Aanvullende Informatie - Vloerkleed 8927 Tribeca Blue - Mad Men - Louis de Poortere

Merk louis de poortere
Garantie 3 jaar
Materiaal Katoen
Kleur Blauw
Retourneren Binnen 30 dagen
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 3-5 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Vloerkleed 8927 Mad Men Louis de Poortere

Gratis verzending
69,00
Vraag je laagste prijs! Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Vloerkleed 8927 Mad Men Louis de Poortere elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Vloerkleed 8927 Mad Men Louis de Poortere. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen