Vloerkleed 8257 Grey Ebony is onderdeel van de Fading World Medallion collectie van Louis de Poortere. Binnen de Fading World Medallion collectie vallen twee verschillende designs: de "Old Kilim", een moderne interpretatie van oude kelim designs en de "Mediallion", een herkenbaar patroon in het center van het tapijt met kleine vervagingen over het hele tapijt.

De tapijten zijn geweven in een modieuze flat weave constructie en zijn vervolgens met de hand afgewerkt. Zo hebben de tapijten versterkte hoeken en een anti-sliplaag voor een perfecte pasvorm. Er is een uitstekende keuze van maten beschikbaar binnen de Fading World collectie.

Aanvullende Informatie - Vloerkleed 8257 Fading World Medallion louis de poortere

Merk louis de poortere
Garantie 3 jaar
Materiaal Katoen
Kleur Grijs
Ontwerper Louis de Poortere
Kosteloos retourneren Binnen 30 dagen
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 1-2 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 1 januari 2017 stelde Ruijter de vraag:

wat is de kleur vd achtergrond? grijs? donkergrijs? en de bruine kleur? brons? goud? is t op voorraad in de zaak in 2 x 2.80 ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ruijter, Vloerkleed 8257 Fading World louis de poortere heeft een grijze achtergrond. Dit vloerkleed heeft een levertijd van 3-5 werkdagen.

1 Artikel(en)

Vloerkleed 8257 Fading World Medallion louis de poortere

Gratis verzending

365,00

310,25

Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Vloerkleed 8257 Fading World Medallion louis de poortere elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Vloerkleed 8257 Fading World Medallion louis de poortere. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen