Vloerkleden

(544)
✓ Topkwaliteit voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Vloerkleden ✓ Bezoek onze winkel of bestel online

Vloerkleden bij Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen heeft een ruim assortiment stijlvolle vloerkleden. Een mooi vloerkleed kan veel toevoegen aan je interieur. Ons aanbod is erg divers, waardoor er voor verschillende woonstijlen een passend kleed is te vinden.

Diverse soorten vloerkleden

Vloerkleden kunnen erg van elkaar verschillen. Zo worden sommige kleden van natuurlijke materialen zoals wol gemaakt en worden andere kleden uit synthetisch materiaal vervaardigd.  

Ook zijn er verschillende manieren waarop een kleed gemaakt wordt. Zo zijn hoogpollige vloerkleden meestal een stuk dikker en zachter, omdat er een grotere lus wordt gebruikt dan bij een laagpolig vloerkleed.

Vloerkleden van Brink & Campman en Brinker Carpets

In ons assortiment vind je veel kleden van Brink & Campman en Brinker Carpets. Deze ontwerpers kenmerken zich door een zeer gevarieerde stijl. Ze ontwerpen bijvoorbeeld kleden die passen bij een modern interieur, maar ook vloerkleden die juist erg goed passen bij een klassieke of landelijke interieurstijl. Veel van de vloerkleden zijn bovendien in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.