Veel interieurstijlen zijn niet nieuw

Wie goed in de meubelzaak kijkt ziet dat interieurstijlen om de zoveel jaar weer terugkomen. De materialen waarin de stijlen zijn uitgevoerd liggen het volgend jaar erop niet meer in de schappen maar een paar jaar later zie je ze weer terug. Het gaat dan ook om materialen en interieurstijlen die overal ter wereld vandaan komen. In de winkel van Zitmaxx Wonen vind je een prachtige verzameling van al deze interieurstijlen. We kregen van de interieurstylisten van Zitmaxx Wonen over de herkomst van de woonstijlen de volgende informatie.

Macramé en schelpen die weer terug komen

De beach sfeer is een hele tijd in de mode geweest in huis. Je kocht spullen in de strandsfeer en die zette je in je huis neer. Je kocht mooie schelpen en beeldjes in de woonwinkel en plaatste die voor de sfeer van een gezellig vakantiehuisje op het strand. Daarna kwam de Ibiza sfeer waarbij natuurlijke tinten de boventoon voerden maar je nog altijd de weelderige sfeer van dit mooie eiland ervoer. Dit jaar is het de Bohemian stijl die wel wat heeft van de kleurrijke Ibiza stijl; de hippie tijden herleven opnieuw. De kleuren zijn levendiger geworden maar de gezellige sfeer die doet denken aan het buitenland is er nog steeds.

Steigerhout wat terugkomt

Een paar jaar terug veranderden veel mensen hun interieur door de bestaande meubelen te vervangen door steigerhout. Dat steigerhout leek het jaar daarop verdwenen uit het woonbeeld tot je het weer in de industriële interieurstijlen tegenkwam. In de huidige meubels die in de industriële look worden verkocht vind je het ruwe hout weer terug. De meubels van Zitmaxx Wonen zijn van deze materialen en in deze stijl gemaakt. Groot voordeel is dat de meubelstukken uitermate degelijk zijn en goed tegen een stootje kunnen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt een trendsetter zijn met deze woonstijl zonder gelijk een kapitaal te besteden in de woonwinkel.