Een nieuw interieur kiezen

Wie naar de tv kijkt zal het allang zijn opgevallen dat er opvallend veel interieur programma’s te zien zijn. Het zijn programma’s waarbij stellen vinden dat hun huis toe is aan een verbetering. Omdat ze er zelf niet onderling uitkomen schakelen ze een tv programma in wat hun helpt bij het inrichten van hun huis. Zitmaxx Wonen is één van de bedrijven die vaak aan dergelijke programma’s meewerkt. Wie een dergelijke herinrichting van zijn of haar huis wil gaan uitvoeren zal zich een paar dingen goed voor ogen moeten houden. We hebben ze kort voor je toegelicht.

Jouw huis is niet zoals op tv

Voor een tv programma wordt gebruik gemaakt van zaken als de lichtinval bij een huis. Ook de vorm van het huis en de grootte zijn van een groot belang. Houd er altijd rekening mee dat jouw huis niet zo is als het huis wat op tv is gebruikt. Het interieur zal in jouw huis dan ook anders ogen dan bij het voorbeeld wat je in het tv programma hebt gezien. Zelfs al koop je exact dezelfde meubelen, dan nog zal het huis er anders uit zien. Jouw huis heeft wat eigens en zal dan ook nooit een kopie worden van wat je op de tv hebt gezien. Bij Zitmaxx Wonen is het gelukkig mogelijk om een stylist te laten meekijken naar jouw huis zodat jullie samen tot een vergelijkbaar resultaat kunnen komen.

Trendy of neutraal

Bij een tv programma zal er doorgaans met een trendy stijl worden gewerkt. De nieuwste interieur trends worden getoond in het programma en dat is ook het doel van het programma. Het is uiteraard een manier om jou te inspireren je huis te vernieuwen. Wie zijn huis inricht met trendy spullen komt over een paar jaar tot de conclusie dat deze inmiddels weer zijn gedateerd. Verstandiger is het dan ook om je interieur grotendeels neutraal te houden, en bij Zitmaxx Wonen een aantal mooie trendy zaken te kopen om het huis mee af te stijlen.