Industriele Woonkamer

(22951)
Sorteren op
Sorteren op

Een industriële woonkamer inrichten

De industriële woonkamer voor elk budget

Een industriële woonkamer is iets wat bij veel mensen hoog op de verlanglijst staat. Wanneer je een dergelijke woonstijl wilt hebben in je huis zou je verwachten dat je er diep voor in de buidel moet tasten. De praktijk wijst uit dat niets minder waar is. Een dergelijke woonkamer is met ieder budget te realiseren. We keken naar een aantal manieren om een dergelijke woonkamer in te richten; je zal versteld staan van de mogelijkheden.

Creatief met metaal en hout

Veel tafels die gemaakt worden voor een industriële woonkamer worden gemaakt van steigerbuis en vervolgens afgewerkt met steigerhout. Deze tafels zou je natuurlijk zelf kunnen gaan maken, maar gemakkelijker is het om je te laten inspireren in een winkel van Zitmaxx. Je vindt er tafels van metaal en hout in een prachtige combinatie die het stoere van het industriële geheel uitstralen. Bovendien vind je deze meubels tegen een nette prijs. Door het praktische design en de trendy materialen heb je er nog jarenlang plezier van.

Kijk eens bij Zitmaxx

Een van de belangrijke kenmerken van een industriële woonkamer is het doorleefde uiterlijk van de materialen die er zijn gebruikt. Op het moment dat jij accessoires voor jouw woonkamer gaat zoeken kan je dan ook prima bij de winkel van Zitmaxx gaan kijken. In de showroom tref je de meubels aan die jij zo mooi vindt maar ze zijn gelijk gedecoreerd met de juiste accessoires. Op die manier ben je in één keer klaar met het inrichten van jouw woonkamer. Ook hierbij geldt dat je het voor de prijs niet hoeft te laten. Je bepaalt jouw nieuwe interieur voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Jouw industriële woonkamer is dan ook om door een ringetje te halen; een plek waar je graag in zal verblijven.