HSM Collection

(23017)
Sorteren op
Sorteren op

HSM Collection: maak jouw huis een thuis

Thuiskomen hoort het fijnste te zijn wat er is. Met hun grote en diverse collectie wil de HSM Collection het iedereen zo makkelijk mogelijk maken om te zorgen voor een huiselijke en fijne sfeer in jouw woning, zodat thuiskomen jou altijd een fijn gevoel geeft. Het assortiment van Henk Schram Meubelen bestaat uit meubelstukken en decoratie. De stijl is industrieel en heeft hedendaagse invloeden. Het bedrijf is opgestart in 1992 en is nu al uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Er zijn al verkooplocaties in landen over de hele wereld. Wil jij graag een fijne sfeer in jouw huis creëren? Kom dan eens langs bij Zitmaxx Wonen en bekijk de uitgebreide collectie van HSM.

Van over de hele wereld

HSM Collection is een merk met een unieke collectie. Zij gebruiken materialen van over de hele wereld om te zorgen voor de beste kwaliteit. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Mahoni en Teak hout uit exotische landen zoals Indonesië, India en Brazilië. De organisatie wil graag meegaan met alle ontwikkelingen in de meubelbranche om zo het beste te bieden aan hun klanten. Er worden dus vaak nieuwe woonprogramma’s toegevoegd aan de collectie of de woonprogramma’s vergroten. Ieder jaar komen er wel 250 nieuwe meubelstukken bij in het assortiment. Zo proberen zij de klanten altijd tevreden te houden en altijd te kunnen inspelen op hun wensen.

Industrieel en stoer

Hou jij van stoere meubels? Dan ben je bij HSM Colletion aan het juiste adres. Een industrieel item in jouw interieur wordt vaak meteen een echte eyecatcher. Industriële meubels vallen op, omdat deze van opvallende materialen worden gemaakt. Het hout in combinatie met het zwarte metaal of ijzer blinkt snel uit. Voor de stoere items kun je kijken bij de serie Live Edge. Hieronder vind je stoere eettafels en bijzettafeltjes.

Of toch liever rustig?

Ook voor mensen die houden van wat rustige, romantische meubels is er nog genoeg keus. Zoek bijvoorbeeld eens naar het woonprogramma Provence. U krijgt dan veel rustige, witte meubelstukken tussen de zoekresultaten. Deze meubelstukken zijn perfect op rust te creëren in jouw woning. Door deze meubels krijgt jouw huis die relaxte sfeer die thuiskomen fijn maakt. Kom eens langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar en zoek iets uit de HSM Collection om de veranderingen aan te brengen in jouw interieur.