Sfeerhaard Goya van Ruby Fires wordt standaard geleverd met een ombouw van MDF gelakt 844-White en met een bio-ethanol brander 4114B. Dit revolutionaire product is een open haard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Deze brandvloeistof wordt gefabriceerd in Nederland. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren worden toegepast. De keramische branders geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat in feite niet de pure brandvloeistof zelf brandt, maar het gas dat ontstaat wanneer de brandvloeistof in contact komt met de lucht. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding waardoor het een compleet veilig en zuinig brandsysteem is met een grote, gele vlam. De Ruby Fires Keramische brander is de veiligste in zijn soort en als enige geslaagd voor de ultieme kanteltest. De kiezels zijn optioneel.

Aanvullende Informatie - Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Hout, MDF
Breedte 97 cm
Diepte 20 cm
Hoogte 65 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

anneke stelde de vraag:

Geeft deze haard warmte? Mijn aannemer zegt dat mijn rookkanaal in zo'n slechte staat verkeert, dat een gas- of houthaard niet moet overwogen...

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anneke, Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B geeft 2000 Watt warmte.
M.L. Huisman stelde de vraag:

is type Goya ook in een bredere uitvoering te verkrijgen, bijvoorbeeld 150 cm? m.vr.gr.

Antwoord van Zitmaxx: Beste M.L. Huisman, Bio Ethanolhaard Goya is enkel leverbaar met een breedte van 97 cm. Er zijn wel staande haarden die breder zijn zoals bijvoorbeeld haard Santos van 130 cm breed. Ook zijn de inzets los te verkrijgen en kan je deze zelf inbouwen, zoals bijvoorbeeld deze Bio Ethanol inzet 8014LS.
P Dekkers stelde de vraag:

Is deZe haard ook in meerdere breedte te verkrijgen en heeft u een prijsindicatie hiervan en van de brandstof. Kan de haard E.v. Ook ingebouwd worden?

Antwoord van Zitmaxx: Beste P. Dekkers, de ethanolhaard Goya wit 4114B is helaas niet breder leverbaar. De brandvloeistof die er in moet kost € 2,95 per CL100. Het is eventueel mogelijk om de haard in te laten bouwen.

3 Artikel(en)

Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B Ruby Fires

Gratis verzending
Vraag je laagste prijs!
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen