Hanghaard Atri van Ruby Fires wordt standaard geleverd met ombouw van aluminium zwart inclusief brander, bevestigingsmateriaal, luxe aansteker en trechter. Dit revolutionaire product is een open haard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Deze brandvloeistof wordt gefabriceerd in Nederland. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren worden toegepast. De keramische branders geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat in feite niet de pure brandvloeistof zelf brandt, maar het gas dat ontstaat wanneer de brandvloeistof in contact komt met de lucht. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding waardoor het een compleet veilig en zuinig brandsysteem is met een grote, gele vlam.

Aanvullende Informatie - Bio Ethanolhaard Atri zwart 8013 Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Metaal, RVS
Breedte 95 cm
Diepte 17 cm
Hoogte 60 cm
Brander Bio-ethanol
Levertijd 3-4 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Anna stelde de vraag:

Heeft deze kachel een glazen achterwand?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anna, Sfeerhaard Atri kan helaas niet met een glazen achterwand geleverd worden. Er zijn wel andere haarden met doorkijk, zoals deze, deze of deze.

1 Artikel(en)

Bio Ethanolhaard Atri zwart 8013 Ruby Fires

Gratis verzending
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bio Ethanolhaard Atri zwart 8013 Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bio Ethanolhaard Atri zwart 8013 Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen