Furniture BV

Merklogo

Bij Furntirue BV bieden wij een ruim assortiment aan zitmeubelen in een klassieke en romantische stijl. Uiteraard is ieder zitmeubel ook in diverse materialen en kleuren verkrijgbaar.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Het meubilair van Furniture BV wordt gekenmerkt door een karakteristieke stijl voorzien van een hoogstaand comfort. Deze kwaliteitsmeubelen worden met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd door een team van ware stijlspecialisten. Hierdoor weten deze meubelen ieder interieur van een prachtige look te voorzien. Of je nu op zoek bent naar eetkamerstoelen, fauteuils, eetbanken of tafels van dit designmerk, bij Zitmaxx Wonen kun je te kust en te keur. In onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) hebben we tal van deze prachtige meubelstukken voor je opgesteld staan. Ook op onze site kun je volop terecht voor een prima indruk van Furniture BV.

Zodra je een blik werpt op de collectie van dit fantastische meubelmerk, ontdek je al gauw dat inspiratie deels is opgedaan door de Chesterfieldstijl. Deze stijl is door de designers vervolgens in een modern jasje gegoten. Neem bijvoorbeeld Eetkamerstoel Rochdale Chic. Deze ware eyecatcher is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. De chique uitstraling wordt mede vormgegeven door de bijzondere gecapitonneerde rug. Je maakt het plaatje helemaal compleet door er de bijpassende Eetkamerbank Rochdale bij te kiezen. Deze wordt standaard met knopen in de rug geleverd en heeft zwartgekleurde poten.

Naast de Chesterfieldstijl vind je in de meubelen van Furniture BV ook talloze andere meubelstijlen terug. Stuk voor stuk hebben ze een unieke twist die je bovendien ook nog eens naar eigen smaak kunt personaliseren. Eetkamertafel Bond bijvoorbeeld, is robuust qua vormgeving en is in diverse kleuren, afmetingen en materialen verkrijgbaar. Hierdoor past deze eetkamertafel in ieder interieur. Ditzelfde geldt voor Fauteuil Grace Diva Print. Deze prachtige stoel is leverbaar in diverse kleuren poten van beukenhout. Kies er een bijpassende pouffe bij uit en je geeft een geheel nieuwe dimensie aan stijlvol ontspannen.