Festival Brinker Feel Good (204)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 5

Festival Brinker Feel Good; unieke tapijten van hoogwaardige kwaliteit

Als 3 jaar brengt Brinker de Festival Brinker Feel Good lijn uit en elk jaar verrassen ze de markt door hun unieke gebruik van kleuren en structuren. De tapijten, kussens en andere producten uit deze lijn staan bekend om hun trendy designs en betaalbare prijzen. Brinker is een Nederlands bedrijf dat inspiratie haalt uit andere landen en deze vertaalt naar Hollandse kwaliteit en degelijkheid. Dit doen ze met een uitsluitend fairtrade beleid waarbij ze naast werkgelegenheid ook stabiliteit en zekerheid garanderen in gebieden in de wereld waar dat niet vanzelfsprekend is. Brinker brengt al jaren kwalitatieve tapijten op de markt die worden geïnspireerd en geproduceerd door wevers wereldwijd.

De Festival collectie

Bij Brinker heb je de keuze uit een ruime collectie tapijten, maar de Festival collectie is hiervan misschien wel het meest interessant. Het aanbod, de naam zegt het al, bestaat uit zo’n 150 tapijten gekenmerkt door hun interessante kleuren, structuren en productietechnieken. Zoals voor Brinker gewoon is worden deze geïnspireerd door verscheidene culturen en vertaald naar een modern en trendy product. De Festival collectie staat ook bekend om haar betaalbaarheid en voor een relatief lage prijs kun je dus al een schitterend tapijt in huis hebben. Deze aankoop zal nooit teleurstellen, omdat ook de producten in de Festival collectie worden gemaakt met kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd.

Brinker bij Zitmaxx

Bij Zitmaxx vind je een breed aanbod Brinker tapijten, kussens, pouffes en stoeltjes. Deze zijn geschikt voor gebruik in verschillende typen interieur, van klassiek tot modern en van traditioneel tot industrieel. Breng je saaie bank tot leven met een aantal kleurrijke kussens van de Festival lijn. Voeg hier een pouffe en kleed aan toe en je zal direct indruk maken op iedereen die je woning binnenstapt. En naast het toevoegen van stijl aan je woning, weet je altijd zeker dat de Brinker producten die je aanschaft zijn geproduceerd met de lokale bevolking en hun gesteldheid voorop.

Terug naar boven