Fauteuil Powell II van het merk Vintage is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Bij dit model is een relaxsysteem optioneel.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Fauteuil Powell II

Merk Vintage
Garantie 5 jaar
Vering Nosag
Zitvulling High Density
Relaxfunctie Optioneel
Breedte 100 cm
Diepte 104 cm
Hoogte 79 cm
Zitdiepte 56 cm
Zithoogte 46 cm
Levertijd 12-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 6 april 2016 stelde Gerry Rijsman de vraag:

Hoe moet ik de fauteuil Roca in Birmingham rundleer cognac onderhouden?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Gerry, voor deze fauteuil kun je het beste een lederset gebruiken. Hierbij een link van het onderhoudsetje, lederset.
Op 5 december 2015 stelde Margreet de vraag:

Graag zou ik willen weten of dit een relaxfauteuil is. Helaas is er maar 1 foto waardoor je niet kan zien wat de mogelijkheden zijn. Gaat bijv het voetgedeelte omhoog en/of de neksteun?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Margreet, de fauteuil Roca is leverbaar met een relaxsysteem. Standaard wordt de fauteuil zonder relaxsysteem geleverd. Voor een manueel relaxsysteem is de meerprijs € 97,- en voor een electrisch relaxsysteem is de meerprijs € 296,-. De hoofdsteun is standaard traploos verstelbaar bij deze fauteuil.

2 Artikel(en)

Fauteuil Powell II

In diverse materialen + kleuren
589,-
Of kom proefzitten in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Fauteuil Powell II elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Fauteuil Powell II. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen