Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Fauteuil Domicil After-Hours van het merk Domicil is verkrijgbaar in diverse kleuren rundleder.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Fauteuil Domicil After-Hours

Merk Domicil
Garantie 10 jaar
Breedte 73 cm
Diepte 82 cm
Hoogte 72 cm
Levertijd 12-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

doreen stelde de vraag:

bestaat deze ook in lichtblauw

Antwoord van Zitmaxx: Beste Doreen, Fauteuil Domicil After-Hours kan helaas niet in de lichtblauwe kleur geleverd worden, alleen donkerblauw is qua blauw kleuren hierbij beschikbaar voor deze fauteuil.
jannie stelde de vraag:

De zithoogte zou ik graag weten van de stoel,,

Antwoord van Zitmaxx: Beste Jannie, fauteuil Domicil After-Hours heeft een zithoogte van 41 cm.
johan adams stelde de vraag:

hallo ben zeer geinteresseerd in Fauteuil Domicil After-Hours maar er is zoveel keus uit het rundleder waar moet ik op letten bij de juiste keuze van het rundleder,je hebt afgedekt door en door, semi aniline door en door,protected, vol aniline door en door ??? zou je me kunnen zeggen waar het verschil precies in zit in de diverse keuzes van het leder ???? en de verschillende catogorieen wat zit daar weer het verschil in ??? ik zit in categorie 25 bolzano rundleder te kijken is dit een goede keus voordat ik een beslissing maak??? bij voorbaat dank,

Antwoord van Zitmaxx: Beste Johan Adams, leders zijn er inderdaad in veel verschillende mogelijkheden. Hieronder uitleg over verschillende eigenschappen. Bolzano is een mooi, dik en redelijk zacht leder.

Een belangrijke eigenschap van leder is de afdekking. Wij maken onderscheid tussen 3 verschillende soorten afdekking van leder: Afgedekt, (vol)-aniline en semi-aniline.
Afgedekt leder is het makkelijkst te onderhouden, het leder is dicht van structuur en vuil kan er niet of moeilijk in trekken. Maar omdat het dicht van structuur is voelt het vaak wat kouder en harder aan. (Vol)-aniline leder is juist het tegenovergestelde van afgedekt leder, het leder is open en vloeistoffen trekken er snel in, waardoor het leder al snel een geleefd effect krijgt. Het voordeel van open leder is dat het een natuurlijke uitstraling heeft en dat het warm en zacht aanvoelt. Semi-aniline leder zit tussen afgedekt en aniline leder in, het is niet helemaal open waardoor vloeistoffen er niet snel in trekken. En omdat het ook weer niet helemaal dicht is voelt het niet zo koud aan als afgedekt leder.

Omdat de verschillende lagen van de huid uit elkaar gehaald worden ontstaan er ook verschillende diktes. Naast sterkte geeft dikker leder de bank ook meer body doordat plooien voller vallen.

Bijna al het leder wat Zitmaxx Wonen in collectie heeft is door en door geverfd. Het voordeel van door en door geverfd leder is dat krassen in het leder minder opvallen doordat dat de binnenkant van het leder de zelfde kleurtint heeft als de buitenkant.

3 Artikel(en)

Fauteuil Domicil After-Hours

In diverse materialen + kleuren
559,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Fauteuil Domicil After-Hours elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Fauteuil Domicil After-Hours. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen