Hoekbank Bick van het merk Home Sweet Home is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Bij deze bank zijn sierkussens optioneel. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter. Het frame van deze elementenbank bestaat uit hardhout en multiplex. De kussens zijn gevuld met luxe rendementsschuim gewikkeld in fibre fill met daarop een laag schuimvlokken. De zitkussens liggen op een laken van polyetheen op nosag vering en de rugleuning bevat elastische singels.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Loungebank Bick

Merk Home Sweet Home
Garantie 5 jaar
Frame Hardhout
Vering Nosag
Zitvulling Luxe rendementschuim met bovenlaag van siliconenvezels
Zitkussens Vast
Rugkussens Vast
Type Poot Kunststof
Breedte 348 cm
Diepte 163 cm
Hoogte 78 cm
Zitdiepte 59 cm
Zithoogte 44 cm
Poothoogte 5 cm
Breedte Armleuning 27 cm
Hoogte Armleuning 57 cm
Levertijd 12-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 5 september 2016 stelde Rosman de vraag:

Beste medewerkers van Zitmax, Ik heb een vraag betreft Elementenbank Bick. Ik heb interesse voor deze bank, is deze ook beschikbaar met twee elementen in het midden?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Rosman, elementenbank Bick is volledig zelf samen te stellen, dus dat is zeker mogelijk. Een extra tussenelement Bick kost € 236,-.
Op 29 februari 2016 stelde Annet Riepma de vraag:

is deze elementen ook verkrijgbaar als hoekbank? En zijn het allemaal losse elementen en kunnen er ook losse armleuningen bij ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Annet, de elementenbank Bick is ook leverbaar als hoekbank. De bank Bick bestaat volledig uit losse elementen die eventueel koppelbaar zijn. De armleuning is niet los leverbaar deze moet altijd aan een zit element besteld worden.

2 Artikel(en)

Elementenbank Bick

In diverse uitvoeringen + kleuren
1118,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elementenbank Bick elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elementenbank Bick. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen