Elektrische haard Varese Ruby Fires Varese | Ruby Fires

Van: € 299,-

Voor € 245,-

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elektrische haard Varese Ruby Fires Varese | Ruby Fires

Van: € 299,00

Voor € 245,00

Informatie

Elektrische haard Varese van het merk Ruby Fires is snel en eenvoudig in iedere ruimte te op te hangen. Een onderhoudsarme, elektrische wandhaard met afstandsbediening die zeer gemakkelijk in het gebruik is. Het enige wat u nodig heeft, is een stopcontact. De haard is in twee warmtestanden in te stellen 900 of 1800 watt. De wandhaard heeft een regelbaar vlambeeld en warmtefunctie en ziet erg echt uit.

Productinformatie
Merk
Ruby Fires
Breedte
76 cm
Hoogte
54 cm
Diepte
17 cm
Instelbaar kleureffect
Nee
Garantie
5 jaar
Levertijd & opties
Levertijd

3-4 weken

Leveropties

Thuisbezorgen

  • Nederland Gratis verzending
  • België € 49,00

Afhalen bij onze vestiging in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam). Van ma t/m za tussen 10.00 en 17.00 uur. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.
** Bij het naar binnen brengen zijn wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Elektrische haard Varese Ruby Fires Varese | Ruby Fires
Bertling stelde de vraag:
"Wat is uw levertijd van een Varese Wide elektrische sfeerkachel van Ruby Fire, prijs € 299,-"

Beste Bertling, Elektrische haard Varese Wide heeft een levertijd van 3-4 weken.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Bonny stelde de vraag:
"Onder welke voorwaarden kan deze haard in een steigerhouten wandmeubel worden geplaatst?"

Beste Bonny, Elektrische haard Varese Wide is een elektrisch vuur, dit kan zonder problemen ingebouwd worden. Aan de bovenkant zit nog wel een hete lucht verwarming, als de verwarming aan staat moet deze lucht wel kunnen circuleren, de bovenkant mag daarom niet bedekt worden.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
Murat stelde de vraag:
"Is het mogelijk om dit in een inham in te bouwen/daarin op te hangen?"

Hoe diep gaat deze de muur in? Of wordt deze op de muur gemonteerd? Ik ben namelijk een wand aan het uitbouwen om dan de tv en receiver in de wand te krijgen. Onder deze twee wil ik dus eigenlijk een kachel inbouwen. Is dat hiermee mogelijk? Zo ja, hoe diep moet de inham dan minimaal zijn?

Beste Murat, Elektrische haard Varese Wide is ontworpen om los op te hangen, maar kan eventueel ook ingebouwd worden. De zwarte omrand is enkel een dunne glasplaat en achter het vuur is de totale diepte 14 cm. Top Flame TF1560G, Top Flame TF1570G, Top Flame Elski en Top Flame Melini zijn elektrische haarden die gemaakt worden om in te bouwen. Eventueel zijn er ook Bio Ethanol haarden om in te bouwen, zoals bijvoorbeeld deze Inzethaard XXL 11814LS. Er zijn ook elektrische waterdamp inbouwhaarden zoals bijvoorbeeld de MF1610H.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
Lisanne zhurbyn stelde de vraag:
"Wat zijn de afmetingen van deze haard"

Beste Lisanne, Elektrische haard Varese Wide heeft de afmetingen 90 x 14 x 45 cm (Br X D H).

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
lidy stelde de vraag:
"Is deze haard er ook in het wit?"

Best Lidy, Elektrische Haard Varese Wide is niet leverbaar in het wit. Bio Ethanolhaard Goya is wel in het wit leverbaar.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven