Geen rookkanaal en toch het gevoel en de sfeer van een echte haard willen hebben? Dat kan met deze wandhaard. Deze Ruby Fires wandhaard Varese is snel en eenvoudig in iedere ruimte te op te hangen. Een onderhoudsarme, elektrische wandhaard met afstandsbediening die zeer gemakkelijk in het gebruik is. Het enige wat u nodig heeft, is een stopcontact. De haard is in twee warmtestanden in te stellen 900 of 1800 watt. De wandhaard heeft een regelbaar vlambeeld en warmtefunctie en ziet erg echt uit.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard Varese Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Glas
Breedte 76 cm
Diepte 16 cm
Hoogte 54 cm
Levertijd 1-3 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 2 juni 2016 stelde P. Sl;or de vraag:

Wat is het vermogen van dit apparaat? ( Watt ) Moet dit op een apparte groep ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste P. SIor, het vermogen van de elektrische haard Varese is 900-1800 watt. Als je de haard dus op de hoogste stand set het je er geen aparte groep voor nodig.

1 Artikel(en)

Elektrische haard Varese

Gratis verzending

329,00

199,00

Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard Varese elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard Varese. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen