Geen rookkanaal en toch het gevoel en de sfeer van een echte haard willen hebben? Dat kan met deze wandhaard. Deze Ruby Fires wandhaard Varese is snel en eenvoudig in iedere ruimte te op te hangen. Een onderhoudsarme, elektrische wandhaard met afstandsbediening die zeer gemakkelijk in het gebruik is. Het enige wat u nodig heeft, is een stopcontact. De haard is in twee warmtestanden in te stellen 900 of 1800 watt. De wandhaard heeft een regelbaar vlambeeld en warmtefunctie en ziet erg echt uit.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard Varese Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Glas
Breedte 76 cm
Diepte 17 cm
Hoogte 54 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Bertling stelde de vraag:

Wat is uw levertijd van een Varese Wide elektrische sfeerkachel van Ruby Fire, prijs € 299,-

Antwoord van Zitmaxx: Beste Bertling, Elektrische haard Varese Wide heeft een levertijd van 3-4 weken.
Bonny stelde de vraag:

Onder welke voorwaarden kan deze haard in een steigerhouten wandmeubel worden geplaatst?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Bonny, Elektrische haard Varese Wide is een elektrisch vuur, dit kan zonder problemen ingebouwd worden. Aan de bovenkant zit nog wel een hete lucht verwarming, als de verwarming aan staat moet deze lucht wel kunnen circuleren, de bovenkant mag daarom niet bedekt worden.
Murat stelde de vraag:

Is het mogelijk om dit in een inham in te bouwen/daarin op te hangen?

Hoe diep gaat deze de muur in? Of wordt deze op de muur gemonteerd? Ik ben namelijk een wand aan het uitbouwen om dan de tv en receiver in de wand te krijgen. Onder deze twee wil ik dus eigenlijk een kachel inbouwen. Is dat hiermee mogelijk? Zo ja, hoe diep moet de inham dan minimaal zijn?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Murat, Elektrische haard Varese Wide is ontworpen om los op te hangen, maar kan eventueel ook ingebouwd worden. De zwarte omrand is enkel een dunne glasplaat en achter het vuur is de totale diepte 14 cm. Top Flame TF1560G, Top Flame TF1570G, Top Flame Elski en Top Flame Melini zijn elektrische haarden die gemaakt worden om in te bouwen. Eventueel zijn er ook Bio Ethanol haarden om in te bouwen, zoals bijvoorbeeld deze Inzethaard XXL 11814LS. Er zijn ook elektrische waterdamp inbouwhaarden zoals bijvoorbeeld de MF1610H.
Lisanne zhurbyn stelde de vraag:

Wat zijn de afmetingen van deze haard

Antwoord van Zitmaxx: Beste Lisanne, Elektrische haard Varese Wide heeft de afmetingen 90 x 14 x 45 cm (Br X D H).
lidy stelde de vraag:

Is deze haard er ook in het wit?

Antwoord van Zitmaxx: Best Lidy, Elektrische Haard Varese Wide is niet leverbaar in het wit. Bio Ethanolhaard Goya is wel in het wit leverbaar.

1 tot 5 van totaal 8

Elektrische haard Varese Ruby Fires

Gratis verzending
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard Varese Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard Varese Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen