Hanghaard Nova van Ruby Fires wordt standaard geleverd inclusief schouw, achterwand van zwart glas, inzethaard Mystic Fires MF1540c, keramische houtset met gloeieffect en afstandsbediening. Om de inzethaard te laten functioneren, heb je alleen een stopcontact en water nodig. Met een volle watertank brandt de haard acht tot tien uur. De hanghaard Nova is geen warmtebron, maar puur decoratie. De Mystic Fire geeft de illusie van echt houtvuur inclusief rookeffect. Het elektrische vuurbeeld met dieptewerking zonder glasruit, komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp. Het vuur zoekt zijn weg 3-dimensionaal tussen de houtset door. Het meest realistische elektrische vuurbeeld. Slechts een stopcontact en kalkvrij water nodig. Brandt ca. 8-10 uur op een volledig gevuld waterreservoir. CE gekeurd. Waterdamp is ultrafijn en draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Regelbare vlamhoogte Inclusief luxe afstandsbediening. Toepasbaar in projecten, bestaande open haarden en in vele modellen uit de Ruby Fires collectie.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard Nova MF1640c

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Hout, MDF
Breedte 60 cm
Diepte 30 cm
Hoogte 62 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 3 oktober 2016 stelde Leon de vraag:

Wat is het verschil tussen de Ruby Fires Nova en de Ruby Fires Lucca? Er zit namelijk een groot prijsverschil in.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Leon, Sfeerhaard Nova en Lucca verschillen alleen in breedte. De extra breedte bij de Lucca zorgt voor het grote prijsverschil, dit doordat het moeilijk is een haard met waterdamp breder te maken.
Op 4 augustus 2016 stelde Gerard de vraag:

Wij hebben Ral 9010 muren, past de haard qua ombouw erbij of de ombouw in en in wit

Antwoord van Zitmaxx: Beste Gerard, Elektrische haard Nova MF1540c Ruby Fires is lichter als RAL 9010. Eventueel kunnen we hem wel in RAL 9010 leveren.
Op 1 mei 2016 stelde Cees dubbeldeman de vraag:

Kun je de inzethaarden los lopen zo ja wat is de prijs? NovaMF1540c

Antwoord van Zitmaxx: Beste Cees, de inzethaard is ook los verkrijgbaar. Inzethaard NovaMF1540c is tijdelijk in prijs verlaagd. Hierbij de link van de inzethaard MF1540c.
Op 6 maart 2016 stelde fatih adak de vraag:

Wat is het wattage wat hij verbruikt. mvg

Antwoord van Zitmaxx: Beste Fatih, in de Elektrische haard Nova worden er 5 lampen gebruikt. Elke lamp verbruikt ca. 30Watt.

4 Artikel(en)

Elektrische haard Nova MF1640c

Gratis verzending
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard Nova MF1640c elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard Nova MF1640c. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen