Schouw Nero is gemaakt van Fossil Stone. Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard F03 Nero Elski Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Fossiel steen, Metaal
Breedte 119 cm
Diepte 36 cm
Hoogte 101 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 9 februari 2017 stelde viviane deckers de vraag:

geeft deze haard ook warmte en waar vind ik informatie over de haard, is dat met afstandsbediening ? mvg

Antwoord van Zitmaxx: Beste Viviane, Elektrische haard F03 Nero Elski heeft ook een verwarmingsfunctie, deze kan 0, 600 en 1.200 Watt warmte geven. Deze haard is inderdaad met afstandsbediening. Bij de inzet Elski staat nog wat extra informatie over het vuur zelf.

1 Artikel(en)

Anderen bekeken ook
 1. Wandhaard Faber Opti-myst Shelf

  Wandhaard Faber Opti-myst Shelf

  1.041,00

  880,00

 2. Sfeerhaard Trivero TF Ruby Fires

  Sfeerhaard Trivero TF Ruby Fires

  699,00

  573,18

Elektrische haard F03 Nero Elski Ruby Fires

Gratis verzending

1.244,00

1.020,08

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 • Laagste prijsgarantie
 • 15.000 m² showroom
 • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
 • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard F03 Nero Elski Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard F03 Nero Elski Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen