Sfeerhaard Kos wordt standaard geleverd met inzethaard in Elski en een fossil stone ombouw. Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard F03 Kos Fossil Elski Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Fossiel steen, Metaal
Breedte 119 cm
Diepte 39 cm
Hoogte 108 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

A. van Oorschot stelde de vraag:

Ruby Fires

Wat houdt Ruby Fires in? Is dit een vlameffect met waternevel?

Antwoord van Zitmaxx: Beste A. van Oorschot, Elektrische haard F03 Kos Fossil Elksi is voorzien van een projectiescherm. U kunt namelijk zelf kiezen of u deze voorzien wilt hebben van een projectiescherm zoals afgebeeld, een inzethaard op basis van bio ethanol of van het type Mystic Fire wat wel voorzien is van waterdamp.
viviane deckers stelde de vraag:

heeft deze een afstandsbediening en warmt deze ook, hoeveel wat? Mvg,

Antwoord van Zitmaxx: Beste Viviane, Elektrische haard F03 Kos Fossil Elski wordt geleverd met een afstandsbediening. Er zit ook verwarming in deze haard met de standen 0 (uit), 600 of 1.200 Watt.

2 Artikel(en)

Elektrische haard F03 Kos Fossil Elski Ruby Fires

Gratis verzending
Vraag je laagste prijs!
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard F03 Kos Fossil Elski Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard F03 Kos Fossil Elski Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen