Haard Cadiz van Ruby Fires heeft een ombouw van Fossil Stone in de kleur zwart gepolijst en wordt standaard geleverd met inzethaard Top Flame Elski. Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing.

Aanvullende Informatie - Elektrische haard F03 Cadiz Elski Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Fossiel steen, Metaal
Breedte 99 cm
Diepte 38 cm
Hoogte 95 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

ghita havenaar stelde de vraag:

Kunnen we alleen het Ruby-fire kopen (,omdat we zelf de schouw maken) maar waar zit de watertank dan. Hoeveel ruimte moeten we evt. daar voor openhouden? Hoe kunnen we het bevestigen of kunnen we het op een daarvoor bestemde "bak" leggen? Er zit een snoer aan naar een stopcontact begrijpen we, en ook afstandbediening? We hebben een ruimte van 1,25m breed en 40 cm. diep en nog. 70 cm hoog . Is dat mogelijk en hoe duur komt dat ongeveer? Dank u wel voor uw moeite. We horen het graag.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ghita, van de Elektrische haard F03 Cadiz Elski Ruby Fires kan je eventueel ook alleen het mystic fire gedeelte kopen, de ruimte is afhankelijk van de afmeting die je wilt. Je kan hiervoor het beste telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie. Je kan ook op de website van Ruby Fires de informatie vinden met alle afmetingen voor de inbouw.

1 Artikel(en)

Elektrische haard F03 Cadiz Elski Ruby Fires

Gratis verzending
Vraag je laagste prijs!
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Elektrische haard F03 Cadiz Elski Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Elektrische haard F03 Cadiz Elski Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen