Eettafel Ventura | Eleonora Meubelen

Eettafel Ventura | Eleonora Meubelen
Gratis verzending
Vraag je kortingscode
  • Veilig betalen
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht

Eettafel Ventura | Eleonora Meubelen

Gratis verzending
Productinformatie
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, dan is er een mogelijkheid om het product retour te sturen. Echter, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het product ook zelf, kosteloos, komen terugbrengen op onze vestiging. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bij andere producten vervalt het retourrecht, bijvoorbeeld omdat het een op maat gemaakt artikel betreft. Bij deze producten wordt bij het bestellen keurig vermeld dat deze op maat gemaakt worden. Zie de pagina Ruilen en Retourneren voor meer informatie.

 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Eettafel Ventura | Eleonora Meubelen
Mieke Verheul stelde de vraag:
"Wat is de hoogte van eettafel Ventura."

Beste Mieke, De hoogte van de eettafel Ventura is +/- 78 cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Jos doomernik stelde de vraag:
"Wat is de levertijd van de tafel blondel 160x90 ? We willen ook nog een tv meubel bestellen kunnen deze artikelen dan samen geleverd worden? "

Beste Jos, Eettafel Blondel heeft een levertijd van 3 - 6 weken. Mocht je nog een tv meubel erbij willen bestellen dan zal alles in 1 levering plaats vinden.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren

Vraag je kortingscode

Op de vorige pagina heb je aangegeven een kortingscode te willen ontvangen voor het product Eettafel Ventura | Eleonora Meubelen.Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Vereiste velden

Terug naar boven