Eettafel Daaf

Eettafel Daaf
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Eettafel Daaf

Eettafel Daaf van het merk Ted Butler is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Daarnaast kun je ook de keuze maken uit diverse bladdiktes en bladmogelijkheden.

Deze eettafel wordt standaard uitgevoerd met een massief eiken blad, een bladdikte van 4 cm en met een metalen city-poot. De poot heeft een afmeting van 140 cm lang en 90 cm breed.

Productinformatie
Levertijd & opties
Levertijd
Afleveropties

Thuisbezorgen

 49,-


Afhalen bij onze vestiging in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam). Van ma t/m za tussen 10.00 en 17.00 uur. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Eettafel Daaf
Peter stelde de vraag:
"Is het mogelijk de 4 hoeken van het blad ipv haaks, lichtlelijk een ronding te geven?"

Beste Peter, Eetkamertafel Daaf City kan alleen geleverd worden met een strak blad of een blad met een boomstam afwerking, deze kunt u hier vinden.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
annemarie hovius stelde de vraag:
"ik wil graag een boomstam blad wat zijn dan de extra kosten die erbij komen en kan u een voorbeeld van een boomstam blad geven het gaat om 100x180 of 200 "

Beste Annemarie, de meerprijs voor de boomstam afwerking voor de eettafel kost € 119,-. Hierbij een link van de eettafel met een boomstam afwerking, daaf.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Jessy stelde de vraag:
"Hoi, Ik vind de tafel daaf een leuke tafel. Nou wil ik graag weten wat de meerprijs is als we een boomstamblad willen. We zouden de tafel graag 200:100 willen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jessy van schie"

Beste Jessy, de meerprijs voor een boomstamafwerking kost € 119,-.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Maria Leon stelde de vraag:
"Welke kleur zijn de tafelpoten?"

Beste Maria, de poten van de eettafel kunnen geleverd worden in zwart industrieel of RAL 9010.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Ellis stelde de vraag:
"Hoe dik zijn de tafelpoten."

Beste Ellis, de metalen poot van de eettafel City bestaat uit een metalen kruis met metalen delen van 12 x 12 cm. De complete poot is 186 cm breed en 85 cm diep.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven