Deze eettafel is leverbaar in diverse afmetingen.

Aanvullende Informatie - Eettafel rond Koinor Tondo K

Merk Koinor
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Breedte 140 cm
Diepte 140 cm
Hoogte 72 cm
Levertijd 6-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Usha stelde de vraag:

Is het bruine hout ook aan te passen aan een andere kleur hout? Welke formaten zijn beschikbaar? Met welke prijzen?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Usha, de houtkleur is leverbaar in de kleur eiken natuur, notenhout of beukenhout. De eettafel is leverbaar in de afmetingen 122cm rond, 140cm rond of 155cm rond. welke maat en kleur heeft uw voorkeur, de prijzen verschillen per afmeting en afwerking.
H. Heitink stelde de vraag:

Kunnen jullie de Koinor Tondo eettafel ook in het vierkant leveren en wat kost hij dan in de maten 110 x110 en 120 x 120? Blad licht eiken.

Antwoord van Zitmaxx: Beste H. Heitink, de eettafel Koinor Tondo is vierkant uitsluitend leverbaar in de afmeting van 140 x 140 cm.
boonman stelde de vraag:

Is deze tafel ook in de maat 1.20 rond

Antwoord van Zitmaxx: Beste Boonman, de eettafel rond Koinor Tondo K is ook leverbaar in de afmeting 122x122 cm. Bij deze uitvoering komt wel de RVS draaischijf in het midden te vervallen.

3 Artikel(en)

Eettafel rond Koinor Tondo K

2.645,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel rond Koinor Tondo K elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel rond Koinor Tondo K. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen