De Mex collectie van het merk Eleonora bestaat uit een serie van houten meubelen met een metalen frame. De combinatie van metaal en hout zorgt ervoor dat de Mex collectie helemaal tot zijn recht komt in een landelijk/industrieel interieur. Het hout dat is gebruikt bij het vervaardigen van de Mex meubelen is mangohout. Mangohout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen.

De eettafel Mex beschikt over twee zwart metalen u-poten in combinatie met een rond tafelblad van mangohout.

Aanvullende Informatie - Eettafel Mex | 22725

Merk Eleonora Meubelen
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Mango, Metaal
Breedte 150 cm
Diepte 150 cm
Hoogte 78 cm
Hoogte onderkant blad 73 cm
Gemonteerd Ja
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 30 januari 2017 stelde Petra de vraag:

Is deze tafel ook te krijgen in 120 of 130 rond? En eventueel met wit onderstel?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Petra, Eettafel Mex is enkel leverbaar in 150 x 150 cm. De witte kleur is toevallig een nieuwe optie, dit heeft een meerprijs van € 60,-. Helaas heeft de witte kleur wel een lange levertijd, omdat deze nog niet in productie zijn. Begin juni zijn deze gereed voor levering.
Op 18 december 2016 stelde lowie Van leeuwen de vraag:

Is deze tafel ook verkrijgbaar in kleinere maten?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Lowie, Eettafel Mex rond wordt enkel in deze maat geleverd. Er zijn wel andere vergelijkbare tafels die wel kleiner verkrijgbaar zijn, zoals deze eettafel Scape.

2 Artikel(en)

Eettafel Mex - zwart - rond

Gratis verzending
795,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Mex - zwart - rond elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Mex - zwart - rond. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen