Eettafel Mango 22725 van het merk Eleonora is onderdeel van een serie van houten meubelen met een metalen frame. De combinatie van metaal en hout zorgt ervoor dat de collectie helemaal tot zijn recht komt in een landelijk/industrieel interieur. Het hout dat is gebruikt bij het vervaardigen van de meubelen is mangohout. Mangohout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen.

Aanvullende Informatie - Eettafel | 22725 Mango Eleonora

Merk Eleonora Meubelen
Garantie 5 jaar
Materiaal Mango, Metaal
Afwerking hout Lak
Breedte 150 cm
Diepte 150 cm
Hoogte 78 cm
Hoogte onderkant blad 73 cm
Retourneren Binnen 30 dagen
Levertijd 1-2 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 5 oktober 2017 stelde Weemen de vraag:

Heeft deze tafel een glad of ruw blad?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Weemen, Eettafel Mex is voorzien van een glad blad met lichtelijk wat ruwe kleine gedeelte's die in het blad verwerkt zijn.
Op 30 januari 2017 stelde Petra de vraag:

Is deze tafel ook te krijgen in 120 of 130 rond? En eventueel met wit onderstel?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Petra, Eettafel Mex is enkel leverbaar in 150 x 150 cm. De witte kleur is toevallig een nieuwe optie, dit heeft een meerprijs van € 60,-. Helaas heeft de witte kleur wel een lange levertijd, omdat deze nog niet in productie zijn. Begin juni zijn deze gereed voor levering.
Op 18 december 2016 stelde lowie Van leeuwen de vraag:

Is deze tafel ook verkrijgbaar in kleinere maten?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Lowie, Eettafel Mex rond wordt enkel in deze maat geleverd. Er zijn wel andere vergelijkbare tafels die wel kleiner verkrijgbaar zijn, zoals deze eettafel Scape.

3 Artikel(en)

Eettafel Mango 150 x 150 cm - zwart | Eleonora | 22725

Gratis verzending
795,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Mango 150 x 150 cm - zwart | Eleonora | 22725 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Mango 150 x 150 cm - zwart | Eleonora | 22725. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen