Aanvullende Informatie - Eettafel DT00410WH Kokoon Design

Merk Kokoon Design
Garantie 3 jaar
Materiaal Hout, MDF
Breedte 160 cm
Diepte 90 cm
Hoogte 75 cm
Dikte blad 2 cm
Retourneren Binnen 30 dagen
Levertijd 4-8 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Ina van de Vate stelde de vraag:

Hoe breed is de afstand tussen de poten? Wij hebben de eetkamerstoel Dian en vragen ons af of er twee naast elkaar kunnen, die dan onder de tafel kan. E kan er aan de korte kan ook een stoel onder?

Wij willen nl de lange kant tegen de wand zetten en dan twee stoelen aan een kant en aan de korte kanten elk een stoel

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ina, Eettafel DT00410WH Kokoon is voorzien van een ruimte tussen de poten die verschillend is. De ruimte bij het smalste gedeelte van de poot is 122 en onderaan 162 cm, wat inhoud dat in het midden een ruimte van zo'n 142 cm zit. Eetstoel Dian is voorzien van een breedte van 63 cm waardoor 2 stoelen zouden moeten passen onder de tafel. Ook op de kopse kant kunt u de eetstoel Dian plaatsen.

1 Artikel(en)

Eettafel DT00410WH Kokoon

Gratis verzending

474,-

367,-

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel DT00410WH Kokoon elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel DT00410WH Kokoon. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen