Boomstamtafel Devy: De stoere eettafel Devy van het merk Scandi is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dankzij zijn robuuste en metalen poten straalt de eetkamertafel Devy kracht en onverwoestbaarheid uit. Hierdoor is de Devy een echte blikvanger. Daarnaast laat het tafelblad van de Devy pas echt zien waar hout vandaan komt. Zo is het tafelblad gemaakt van een massief stuk beukenhout. Hierdoor beschikt het tafelblad over meerdere noesten en houtnerven wat het tafelblad een uniek en karakteristiek uiterlijk geeft. De zijkanten van het tafelblad zijn ruw afgewerkt waardoor het net lijkt of het tafelblad zo van de boom is afgezaagd. Bij de poten kan je kiezen of je deze 20 cm, 35 cm of 50 cm naar binnen wil laten vallen (gemeten vanaf buitenkant blad tot binnenkant poot) alle 3 de montage optie's voor de poten zijn standaard al aan de onderkant van het blad gemaakt.

Aanvullende Informatie - Eetkamertafel Devy

Merk Scandi
Garantie 3 jaar
Materiaal Hout
Afwerking hout Mat lak
Hoogte 77 cm
Hoogte onderkant blad 73 cm
Dikte blad 4 cm
Dikte poot 10 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Louis Vaes stelde de vraag:

Is deze tafel ook te verkrijgen in 280x110

Antwoord van Zitmaxx: Beste Louis, Eettafel Devy Boomstam U is maximaal leverbaar in de maat 220 cm. De eettafel Scape Bonn boomstam is wel verkrijgbaar in 280 x 110 cm.
anja ritterbeeks stelde de vraag:

Ben op zoek naar een eetkamertafel,van ongeveer. 2.80 lang,1.20 br. en 73 hoog

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anja, Eettafel Devy boomstam U is in de maximale maat van 220 cm leverbaar. Er zijn wel andere (boomstam) tafels die wel in 280 x 120 kunnen worden geleverd. 73 cm is wel laag voor een tafel, maar bij bijvoorbeeld de Eettafel Scape kunnen we deze hoogte leveren. De tafel Scape heeft ook nog keuze uit verschillende poten.

2 Artikel(en)

Eettafel Devy Boomstam U

499,-
Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Devy Boomstam U elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Devy Boomstam U. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen