Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Eettafel Costa van het merk Phenomas wordt geleverd zoals afgebeeld en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De eettafel Costa beschikt over een bovenblad van 22 mm dik en chromen poten van 74cm hoog.

In onze winkel is het mogelijk om bij de tafel Costa een andere kleur, houtsoort en dikte bovenblad te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende hoogtes en kleuren poten te kiezen.

Aanvullende Informatie - Eettafel Costa

Merk Phenomas
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout
Hoogte 74 cm
Dikte blad 2 cm
Dikte poot 8 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Paul Boon stelde de vraag:

Is het bovenblad goed bestendig tegen krassen en vocht door bv theekopjes? Alvast bedankt.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Paul, Tafel Costa wordt afgedekt met een fineer. Hierdoor is het bovenblad goed bestendig tegen krassen en vocht.

1 Artikel(en)

Tafel Costa

In diverse kleuren + afmetingen
294,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Tafel Costa elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Tafel Costa. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen