Eettafel Normandy van het merk Richmond Interiors is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De poten van tafel Normandy kunnen op iedere gewenste plek aan de onderkant van het onderblad geschroefd worden.

Aanvullende Informatie - Eetkamertafel Normandy

Merk Richmond Interiors
Garantie 3 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Diepte 100 cm
Hoogte 78 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 14-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Gul stelde de vraag:

Is deze tafel ook leverbaar met een witte blad ? Ik vind de tafel erg mooi maar zou hem wel geheel in wit willen, dus zowel de poten als het blad.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Gul, Eettafel Cannes Castello kan alleen met het kleur blad geleverd worden zoals afgebeeld. Helaas is de kleur wit niet mogelijk voor het bovenblad.
Siegfried Doom stelde de vraag:

Wat is de prijs voor deze tafel op 300 cm lengte en 120 cm breedte . Hoe breed en lang zijn de poten onder de tafel .

Antwoord van Zitmaxx: Beste Siegfried, de gewenste afmeting voor de eettafel is helaas niet leverbaar. De beschikbare afmetingen voor de eettafel zijn 200x100cm en 240x100cm.

2 Artikel(en)

Eettafel Normandy - Castello

Gratis verzending
Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Normandy - Castello elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Normandy - Castello. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen