Eettafel van het merk Eleonora is een stoere tafel met een landelijke uitstraling. De tafel is gemaakt van massief Acacia hout met stalen poten. Het Acacia houten blad is afgelakt en klaar voor gebruik. Deze tafel is in diverse afmetingen verkrijgbaar. De afstand van de buitekant van het blad tot de binnenkant van de poten is 10cm.

Aanvullende Informatie - Eettafel Eleonora Meubelen

Merk Eleonora Meubelen
Garantie 5 jaar
Materiaal Acacia, Hout, Metaal, Staal
Afwerking hout Lak
Hoogte 79 cm
Hoogte onderkant blad 65 cm
Dikte blad 3 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 6-7 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 18 oktober 2017 stelde Jos doomernik de vraag:

Wat is de levertijd van de tafel blondel 160x90 ? We willen ook nog een tv meubel bestellen kunnen deze artikelen dan samen geleverd worden?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Jos, Eettafel Blondel heeft een levertijd van 3 - 6 weken. Mocht je nog een tv meubel erbij willen bestellen dan zal alles in 1 levering plaats vinden.

1 Artikel(en)

Eettafel Ventura - acacia | Eleonora

Gratis verzending
399,-
Vraag je laagste prijs! Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Ventura - acacia | Eleonora elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Ventura - acacia | Eleonora . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen