Eettafel Saintes Teak met barok poot van het merk Chique Furniture is afgewerkt met een prachtig blad van teakhout. De eetbank en eetstoelen die staan afgebeeld bij deze eettafel barok Saintes Teak zijn van de Buckminster serie.

Aanvullende Informatie - Eetkamertafel Saintes | OTC-29 | Chique Furniture

Merk Chique Furniture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, MDF, Teak
Hoogte 78 cm
Hoogte onderkant blad 64 cm
Dikte poot 12 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 10-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 6 juni 2016 stelde Tamira Ouderland de vraag:

Hebben jullie deze eettafel ook met een vergrijsd tafelblad of iets soortgelijks...

Antwoord van Zitmaxx: Beste Tamira, uit de serie eettafels van Saintes teak zijn er helaas geen andere kleuropties voor het blad beschikbaar, de kleur en uitstraling van de eettafel is obewerkt teak. De serie eettafels van Steward Island zijn een leuk alternatief, deze hebben een grey wash finish, hierbij een link van de eettafels: eettafels steward island.
Op 27 maart 2016 stelde Anita Peters de vraag:

Is het blad van deze tafel gelakt, geolied of onbewerkt?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anita, de eettafel barok Saintes Teak heeft een onbewerkt Teak houten blad. Qua onderhoud kun je deze het beste af en toe in de olie zetten.
Op 13 januari 2016 stelde Senna de vraag:

Bij de onderstaande tafel staat geen afmetingen van de lengte van de tafel. Kunt u mij vertellen welke eetstoelen en eetbank hierbij zijn afgebeeld? Eettafel barok Saintes Teak Chique Furniture €359,

Antwoord van Zitmaxx: Beste Senna, de afmetingen waarin de eettafel barok Saintes Teak leverbaar is kan je aanklikken onder de knop "leg in winkelwagen". De eetbank en eetstoelen die staan afgebeeld zijn model Buckminster. Eetbank en eetstoel Buckminster.

3 Artikel(en)

Eettafel barok Saintes Teak | OTC-29

519,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel barok Saintes Teak | OTC-29 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel barok Saintes Teak | OTC-29. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen