Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Wie

Merk Be Inspired
Garantie 5 jaar
Materiaal Stof
Breedte 52 cm
Diepte 64 cm
Hoogte 89 cm
Type Poot Hout
Levertijd 6-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Esther Bakels stelde de vraag:

Ik wil deze stoel (6 stuks) graag bestellen in de break stof nr 12 "taupe". Wij hebben een aantal jaar geleden een hoekbank gekocht , deze is ook in de break stof nr 12, maar bij een andere winkel. Kunt u zo aangeven of het dan om dezelfde stof gaat ? Verder zou ik graag weten welke kleur poten de eetkamerstoel Wie verkrijgbaar is.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Esther, stoffering break 12 taupe is leverbaar op de eetstoel Wie. Naar verwachting gaat het hier om dezelfde stoffering. In onze showroom kan je de kleurstalen inzien. De keuze uit de kleuren voor eetstoel Wie van de pootjes zijn zwart, koloniaal, blank of wit.

1 Artikel(en)

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Wie elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Wie. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen