Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Eetstoel Prestigieuses IA van het merk Luxury Amsterdam is een luxueuze stoel met wieltjes en een gecapitonneerde rugleuning. Kies bij deze stoel uit diverse kleuren en bekledingen.

De eetstoel is ideaal om aan te schuiven onder de eettafel door de lage armleuningen. De mooie gecapitonneerde rugleuning stopt ter hoogte van het schouderblad. Ook zorgen de handige wieltjes voor extra wendbaarheid van de stoel.

Verder biedt de eetstoel nog enkele extra opties die terug te vinden zijn onder het kopje extra opties. Kies bijvoorbeeld voor een handige handgreep op de rugleuning!

Aanvullende Informatie - Eetstoel Prestigieuses

Merk Luxury Amsterdam
Garantie 5 jaar
Materiaal Kunstleder, Rundleder, Stof
Breedte 63 cm
Diepte 58 cm
Hoogte 88 cm
Zitbreedte 47 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 48 cm
Poothoogte 6 cm
Handgreep Optioneel
Hoogte Armleuning 64 cm
Levertijd 12-14 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Eetstoel Prestigieuses IA - Chic

In diverse kleuren en materialen
329,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Prestigieuses IA - Chic elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Prestigieuses IA - Chic. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen