Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
De eetkamerstoel Westcot van Drooq Design is verkrijgbaar in meer dan 175 kleuren. Dankzij zijn unieke uitstraling komt de Westcot helemaal tot zijn recht in een landelijk interieur. Maak de keuze uit het ruime assortiment van stofferingen in verschillende kleuren om de eetstoel Westcot naar eigen smaak samen te stellen.

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Westcot

Merk Drooq Design
Garantie 5 jaar
Materiaal Kunstleder, Stof
Breedte 47 cm
Diepte 65 cm
Hoogte 95 cm
Zitbreedte 47 cm
Zitdiepte 44 cm
Zithoogte 50 cm
Type Poot Hout
Levertijd 10-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 21 maart 2017 stelde Lydia de vraag:

Is deze stoel ook met donkere poten verkrijgbaar. Zijn er ook stoelen met armleuningen in dit model verkrijgbaar ? Of een ander model in deze kleur ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Lydia, Eetkamerstoel Westcot kan worden uitgevoerd met donkere poten, zoals bijvoorbeeld deze eetstoel Westcot. Model Westcot is niet leverbaar met arm, maar bijvoorbeeld model Java of Java met knopen kan wel met arm uitgevoerd worden. Stoelen met armleuning is bij het model Westcot helaas niet mogelijk.

1 Artikel(en)

Eetstoel Westcot III Hip

In diverse kleuren + materialen
89,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Westcot III Hip elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Westcot III Hip. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen